Skip to content

REHABILITERING

rehab kjeller

REHABILITERING

Rehabilitering  favner mye. Jobber som er overkommelige og jobber som ikke er overkommelige for oss. Vi har fremragende kompetanse på flislegging og alle typer innvendige arbeider. Og vi har et kompetent nettverk av blant annet rørleggere og elektrikere. Vi har lang erfaring med rehabilitering av boliger, bare prosjektene ikke er alt for store.

Rehabilitering  som totalentreprise

I Spydeberg Byggentreprenør AS tar vi ansvar for hele rehabiliteringsprosjekter av eneboliger. Skulle prosjektet være for stort eller for krevende og risikabelt har vi ryggrad nok til å takke nei og henvise til andre. Men når vi er trygge på at vår kompetanse og våre håndverkere kan mestre oppgaven, tar vi det hele og fulle ansvaret fra planlegging til overlevering.

Det betyr at du som oppdragsgiver har kun en person å forholde deg til. Det er trygt og komfortabelt for deg, og for oss er det et viktig grunnlag for at prosjektet kan fullføres smertefritt og i henhold til vår avtale.

Tenker du på et tilbygg i forbindelse med rehabilitering – eller en frittstående bod eller garasje? Se våre tjenester innen tilbygg og terrasser.

Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad krever håndverkere med både fagkompetanse og integritet. Badet skal bli forskriftsmessig renovert etter våtromsnormen, slik at det ikke oppstår fremtidige fuktskader. Det er ikke rom for ”shortcuts” og slurv, alt arbeid skal gjøres med sikte på varig fuktsikring og funksjonalitet.

Vi vet også hvor viktig det er for de som skal bruke badet i årtier fremover, at de hver dag kan glede seg over et nøyaktig og pent utført arbeid.

En god plan og god koordinering av alle deloppgaver i prosjektet sikrer en tidsmessig og kostnadseffektiv fremdrift. Derfor tar vi  oppgaven med å rehabilitere bad som totalentreprise. Altså det hele og fulle ansvar og ledelse fra bunn til komplett ferdig og overlevert.

Innvendig rehabilitering av eneboliger

Vi har også lang erfaring med både ytre og indre rehabiliering av eneboliger. Romdeling, bad, vaskerom, kjøkken, etterisolering, sanering av gammel panel og oppsetting av ny, utskifting av vinduer og dører, oppretting av gulv og vegger, alle overflatearbeider.

Vintersesongen kan være en god tid for å rehabiliteringsarbeider innomhus. Mange drar på  tur til syden i denne tiden og liker å tenke på at de kan komme hjem til et renovert hus, et bad, en større stue, et nytt kjøkken. Vinteren er også en god tid for oss. Det er godt å ha noe innomhus å gjøre når det meste tross alt handler om utendørsarbeider i sommerhalvåret. Ta kontakt. Vi ”kommer på flekken” og ser på sakene, uforbindtlig naturligvis.

Om sommeren har vi som regel mye å gjøre – vær derfor tidlig ute. Legg gjerne jobben til høsten og vinterhalvåret, det passer i hvertfall bra for oss.

Nå holdt vi på å glemme at vi har drevet med dette lenge og har gode referanser.