Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre. Dette kan for eksempel være informasjon om hvor du kommer fra, hva slags nettleser du bruker og hvordan du navigerer deg rundt på siden.

Fra 1. juli 2013 må alle som er ansvarlige for en nettside og bruker cookies, innhente brukernes samtykke. De aller fleste nettlesere er satt opp til å automatisk godta cookies, men dersom du ønsker det kan du velge å endre dette slik at cookies ikke blir akseptert. Mange nettsteder er imidlertid avhengige av cookies for å fungere som tiltenkt.

Informasjon som samles inn vil kun benyttes internt og ikke bli delt med 3. part. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør det mulig for oss å identifisere deg personlig.

Når du bruker våre nettsider vil du få opp en dialogboks der du kan godta bruk av cookies.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for innsamlig og analyse av besøksstatistikk. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google Tag Manager
Vi bruker Goolge Tag Manager for å organisere og styre script som kjører på våre domener.

Personvernerklæring

1) Hvem er behandlingsansvarlig?
Denne personvernerklæringen gjelder for Spydeberg Byggentreprenør AS sine nettsteder. Spydeberg Byggentreprenør AS (org nr: 998 808 235 ) i samarbeid med Underleverandør Stokken (org nr: 915 780 563 ) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.spydbygg.no.

2) Hva er formålet?
Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonen innhentes kun for å:
– ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester
– sende relevant informasjon

3) Hva er det rettslige grunnlaget?
Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

4) Hvilke personopplysninger behandles?
Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Spydeberg Byggentreprenør AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

5) Hvor hentes opplysningene fra?
Spydeberg Byggentreprenør AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.spydbygg.no etter:
– utfylling av kontaktskjema
– ønske om å informasjon rundt våre produkter eller tjenester
– nedlasting av dokumenter fra våre nettsider
– påmelding til å motta nyhetsbrev eller blogg på e-post

6) Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Spydeberg Byggentreprenør AS.

7) Utleveres opplysningen til tredjeparter?
Personopplysningene deles ikke med tredjeparter annet en underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Spydeberg Byggentreprenør AS.

8) Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.spydbygg.no som lagres på vårt nettside-system. Informasjonen slettes på oppfordring ved å kontakte post@nettsidekonsulenten.no.

9) Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilke lands lovverk gjelder?
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge.

I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

10) Hvordan sikres opplysningene?
Spydeberg Byggentreprenør AS og deres underleverandør av nettsider har tilgang til selskapets CRM-System via personlig pålogging og har taushetsplikt i forhold til behandling av opplysninger som er registrert i systemet.

Dersom du mener at Spydeberg Byggentreprenør AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

11) Kontaktinformasjon Spydeberg Byggentreprenør AS.
SPYDEBERG BYGGENTREPENØR AS
Heliveien 125
1820 Spydeberg
Telefon: 416 65 026
Epost: post@spydbygg.no

12) Kontaktinformasjon Databehandler Stokken.
Epost: ingar@nettsidekonsulenten.no
Nettside:https://nettsidekonsulenten.no

Ja takk, jeg vil gjerne ha gratis befaring

Navn

Telefonnummer

E-post

Adresse

Postnr og poststed

Vi trenger hjelp til ...